Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies (viz Podmínky používání). Cookies jsou nutné pro fungování webu. Rozumím


Zásady ochrany osobních údajů

1. Totožnost a kontaktní údaje správce

Epohony.cz
EPGATE s.r.o.
Holzova 2887/10b
62800  Brno
IČ: 06695540
DIČ: CZ06695540

Telefon: (+420) 511 440 278 (+420) 606 051 066
E-mail: obchod@epohony.cz

2. Rozsah zpracování osobních údajů

V rámci našich služeb budeme zpracovávat pouze osobní údaje v nezbytném rozsahu v souladu se stanovenými účely. Jedná se o tyto údaje:

  1. jméno a příjmení nebo obchodní firmu
  2. e-mailovou adresu
  3. telefonní číslo
  4. adresu (ulice, PSČ, město)
  5. číslo účtu, IČ a DIČ (jen v případě nákupu jako firma)
  6. heslo (v případě registrace zákazníka na našem webu)

3. Účely zpracování osobních údajů

Nakupujete-li v našem e-shopu prostřednictvím košíku v rámci jednorázové neregistrované objednávky, potřebujeme Vaše osobní údaje zejména k tomu, abychom mohli s Vámi uzavřít smlouvu o koupi našich produktů. Zpracování je nezbytné zejména pro řádné splnění smlouvy z naší strany. Jméno a příjmení z důvodu jednoznačné identifikace zákazníka, kontaktní údaje (e-mail, telefon) z důvodu potvrzení objednávky a komunikace se zákazníkem (během nákupu i po něm), adresu z důvodu jednoznačné identifikace zákazníka a také z důvodu doručení zakoupených produktů v případě doručení zboží na danou adresu.

V případě registrace na našem webu budeme osobní údaje zákazníků kromě účelů stanovených v předchozím odstavci zpracovávat také z důvodů zlepšení kvality našich služeb, analýz zákazníkových preferencí a poskytování služeb co nejvhodnějších pro daného zákazníka a podle zákazníkových přání, zasílání novinek, akcí a slev. Při registraci zákazníka na našem webu budou jeho osobní údaje navíc zpracovány pouze s jeho souhlasem.

4. Případní další příjemci osobních údajů

Naší prioritou je osobní údaje zákazníků chránit. Osobní údaje zákazníků předáváme třetím osobám (příjemcům), pouze pokud je to nutné v rámci transakce (zprostředkovatelé platebních služeb), doručení zboží (poštovní a jiní doručovatelé), správy a zabezpečení našeho webu (administrátor našeho webu).

Osobní údaje zákazníků nemáme v úmyslu předávat do třetí země nebo mezinárodní organizaci.

5. Zabezpečení a ochrana osobních údajů

Vynakládáme maximálně úsilí k tomu, aby nedošlo k neoprávněnému zpracování osobních údajů zákazníků a aby tyto osobní údaje byly co nejvíce chráněny. Osobní údaje zákazníků jsou zpracovávány v elektronické podobě neautomatizovaným způsobem.

Osobní údaje zákazníků jsou zabezpečeny standardními postupy a technologiemi. Systém zabezpečení osobních údajů podléhá pravidelné kontrole ze strany správců našeho webu.

6. Doba zpracování osobních údajů

Nakupujete-li jednorázově prostřednictvím našeho e-shopu, zpracováváme Vaše osobní údaje od okamžiku odeslání Vaší objednávky. Osobní údaje uchováváme po dobu záruční doby vztahující se k danému produktu, a to z důvodu možnosti zákazníkům poskytnout záruční servis. Po této době budeme údaje v přiměřené době uchovávat také k ochraně našich ale i Vašich práv, z důvodu uplatnění práv z vadného plnění, případně odpovědnosti za způsobenou škodu.

Osobní údaje zákazníků registrovaných na našem webu uchováváme od okamžiku registrace a po dobu, kdy je zákazník na našem webu registrován. Po zrušení registrace jsou následně osobní údaje ukládány ještě po přiměřenou dobu v základním rozsahu umožňujícím identifikaci zákazníka.

7. Právní důvod zpracování osobních údajů

Poskytnutí Vašich osobních údajů je smluvním požadavkem, neposkytnete-li nám při jednorázové objednávce či registraci Vaše osobní údaje, nebudeme moci Vám naše služby vůbec poskytnout (nebudeme vědět, s kým jednáme, kam máme produkty zaslat, jak s Vámi komunikovat).

8. Práva zákazníků v souvislosti se zpracováním osobních údajů

Práva níže uvedená může zákazník uplatnit elektronicky zasláním zprávy na naši e-mailovou adresu. V případě podání stížnosti je nutné stížnost zaslat Úřadu pro ochranu osobních údajů.

  • Právo odvolat souhlas se zpracováním – zákazník má právo kdykoli odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů, pokud je tento souhlas od nás vyžadován
  • Právo na přístup k osobním údajům – zákazník má právo získat od nás potvrzení, zda jeho osobní údaje zpracováváme a v jakém rozsahu
  • Právo na opravu osobních údajů – zákazník má právo na to, abychom opravili nepřesné osobní údaje, které se ho týkají, také má právo na případné doplnění neúplných osobních údajů
  • Právo požadovat omezení zpracování – zákazník má právo, abychom omezili zpracování těch osobních údajů, u nichž zákazník popírá jejich přesnost, jejich zpracování je protiprávní, jedná se o osobní údaje již nepotřebné nebo zákazník vznesl námitku (viz níže)
  • Právo vznést námitku – zákazník má právo z důvodů týkajících se jeho konkrétní situace vznést námitku proti zpracování osobních údajů, bližší vymezení tohoto práva naleznete v čl. 21 obecného nařízení o ochraně osobních údajů č. 2016/679 (dále jen tzv. „GDPR“)
  • Právo na přenositelnost osobních údajů – zákazník má právo získat osobní údaje. které se ho týkají, v běžně používaném a strojově čitelném formátu, a tyto údaje předat jinému správci osobních údajů
  • Právo na výmaz osobních údajů – zákazník má právo na to, abychom bez zbytečného odkladu vymazali osobní údaje, které se ho týkají, pokud již například nejsou potřebné pro stanovené účely, odvolá-li zákazník souhlas se zpracováním a zároveň neexistuje další právní důvod pro zpracování a další důvody uvedené v čl. 17 GDPR
  • Právo podat stížnost u dozorového úřadu – zákazník má právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, bude-li mít podezření, že dochází k porušení předpisů daných k ochraně osobních údajů

Bližší informace k ochraně osobních údajů a také k případným dalším právům zákazníků v souvislosti s ochranou osobních údajů lze nalézt také na stránkách Úřadu pro ochranu osobních údajů:

https://www.uoou.cz/urad/ds-1059/p1=1059


H30/646 kit - pohon roger pro posuvnou bránu do 600kg

  • Doprava zdarma
  • Akce
  • Tip

H30/646 kit - pohon roger pro posuvnou bránu do 600kg

Skladem

5 590,08 Kč bez DPH

6 764,00 Kč s DPH

původně 16 010,72 Kč

Detail − 58 %

BE20/211 kit - Rychlý Roger Brushless pohony křídlových bran do 2,2m jednoho křídla

  • Doprava zdarma
  • Nové
  • Akce
  • Tip

BE20/211 kit - Rychlý Roger Brushless pohony křídlových bran do 2,2m jednoho křídla

Skladem

10 990,00 Kč bez DPH

13 297,90 Kč s DPH

původně 23 273,14 Kč

Detail − 43 %

SYNUS/2 - duální ovladač ROGER

  • Nové
  • Akce

SYNUS/2 - duální ovladač ROGER

Skladem

370,00 Kč bez DPH

447,70 Kč s DPH

původně 629,20 Kč

Detail − 29 %

KIT BM30/306/HS - Sada rychlého brushless pohonu pro posuvné brány - high speed

  • Nové
  • Akce
  • Tip

KIT BM30/306/HS - Sada rychlého brushless pohonu pro posuvné brány - high speed

Skladem

8 290,00 Kč bez DPH

10 030,90 Kč s DPH

původně 13 588,30 Kč

Detail − 26 %

SET R20/311D - pohony křídlových bran do 2,5m jednoho křídla

  • Doprava zdarma
  • Akce
  • Tip

SET R20/311D - pohony křídlových bran do 2,5m jednoho křídla

Skladem

8 210,00 Kč bez DPH

9 934,10 Kč s DPH

původně 16 359,20 Kč

Detail − 39 %

H30 kit - H30/645 pohony posuvných bran do 600kg

  • Doprava zdarma
  • Akce

H30 kit - H30/645 pohony posuvných bran do 600kg

Skladem

5 390,00 Kč bez DPH

6 521,90 Kč s DPH

původně 17 220,72 Kč

Detail − 62 %

SET MOVEO 230V - pohon pro posuvné brány do 600kg

  • Nové
  • Akce

SET MOVEO 230V - pohon pro posuvné brány do 600kg

Skladem

5 190,00 Kč bez DPH

6 279,90 Kč s DPH

původně 9 182,69 Kč

Detail − 32 %

SET RP.FESL524CB - Sada pohonu pro posuvné brány do 500kg se záložním zdrojem

  • Nové
  • Akce
  • Tip

SET RP.FESL524CB - Sada pohonu pro posuvné brány do 500kg se záložním zdrojem

9 990,00 Kč bez DPH

12 087,90 Kč s DPH

původně 16 032,50 Kč

Detail − 25 %

RP.FE - sada kování pro samonosné posuvné brány

  • Akce

RP.FE - sada kování pro samonosné posuvné brány

Skladem

4 190,00 Kč bez DPH

5 069,90 Kč s DPH

původně 13 297,90 Kč

Detail − 62 %

EP Wing 2000 kit - pohony křídlových bran 3m

  • Doprava zdarma
  • Akce

EP Wing 2000 kit - pohony křídlových bran 3m

Skladem

6 826,00 Kč bez DPH

8 259,46 Kč s DPH

původně 17 532,90 Kč

Detail − 53 %

CEL40 - natáčecí bezpečnostní fotobuňky

  • Akce

CEL40 - natáčecí bezpečnostní fotobuňky

Skladem

630,00 Kč bez DPH

762,30 Kč s DPH

původně 1 149,50 Kč

Detail − 34 %

EP Wing 4000 kit - pohony křídlových bran do 4m křídlo

  • Doprava zdarma
  • Akce

EP Wing 4000 kit - pohony křídlových bran do 4m křídlo

Skladem

7 182,00 Kč bez DPH

8 690,22 Kč s DPH

původně 18 088,99 Kč

Detail − 52 %

SET Kalos XL - sada pohonu pro posuvné brány do 1200kg

  • Nové
  • Akce

SET Kalos XL - sada pohonu pro posuvné brány do 1200kg

Skladem

6 890,00 Kč bez DPH

8 336,90 Kč s DPH

původně 11 551,87 Kč

Detail − 28 %

SET BH23/284 - Roger Brushless pákové pohony křídlových bran do 2,8m jednoho křídla

  • Doprava zdarma
  • Akce
  • Tip

SET BH23/284 - Roger Brushless pákové pohony křídlových bran do 2,8m jednoho křídla

Skladem

15 440,00 Kč bez DPH

18 682,40 Kč s DPH

původně 24 072,95 Kč

Detail − 22 %

RP.Z- sada kování pro samonosné posuvné brány

  • Akce

RP.Z- sada kování pro samonosné posuvné brány

Skladem

4 490,00 Kč bez DPH

5 432,90 Kč s DPH

původně 13 588,30 Kč

Detail − 60 %

RP.FE.H30EF - Kompletní řešení pro samonosné posuvné brány

  • Akce

RP.FE.H30EF - Kompletní řešení pro samonosné posuvné brány

Skladem

8 940,00 Kč bez DPH

10 817,40 Kč s DPH

původně 18 137,90 Kč

Detail − 40 %

T64B - čtyřkanálový dálkový ovladač

  • Akce

T64B - čtyřkanálový dálkový ovladač

Skladem

329,00 Kč bez DPH

398,09 Kč s DPH

původně 808,28 Kč

Detail − 51 %

H23 kit - pákové pohony křídlových bran do 2,8m

  • Akce

H23 kit - pákové pohony křídlových bran do 2,8m

Skladem

11 933,88 Kč bez DPH

14 440,00 Kč s DPH

původně 18 960,70 Kč

Detail − 24 %

R93/RX2RC/U - dvoukanálový přijímač ROGER s plovoucím kódem

  • Akce

R93/RX2RC/U  - dvoukanálový přijímač ROGER s plovoucím kódem

Skladem

890,00 Kč bez DPH

1 076,90 Kč s DPH

původně 1 871,87 Kč

Detail − 42 %

250K-SLIM - dálkový ovladač s pevným kódem pro TAU pohony

  • Akce

250K-SLIM - dálkový ovladač s pevným kódem pro TAU pohony

Skladem

578,00 Kč bez DPH

699,38 Kč s DPH

původně 1 288,65 Kč

Detail − 46 %
< >

BE20/211 kit - Rychlý Roger Brushless pohony křídlových bran do 2,2m jednoho křídla

  • Doprava zdarma
  • Nové
  • Akce
  • Tip

BE20/211 kit - Rychlý Roger Brushless pohony křídlových bran do 2,2m jednoho křídla

Skladem

10 990,00 Kč bez DPH

13 297,90 Kč s DPH

původně 23 273,14 Kč

Detail − 43 %

SYNUS/2 - duální ovladač ROGER

  • Nové
  • Akce

SYNUS/2 - duální ovladač ROGER

Skladem

370,00 Kč bez DPH

447,70 Kč s DPH

původně 629,20 Kč

Detail − 29 %

KIT BM30/306/HS - Sada rychlého brushless pohonu pro posuvné brány - high speed

  • Nové
  • Akce
  • Tip

KIT BM30/306/HS - Sada rychlého brushless pohonu pro posuvné brány - high speed

Skladem

8 290,00 Kč bez DPH

10 030,90 Kč s DPH

původně 13 588,30 Kč

Detail − 26 %

SET MOVEO 230V - pohon pro posuvné brány do 600kg

  • Nové
  • Akce

SET MOVEO 230V - pohon pro posuvné brány do 600kg

Skladem

5 190,00 Kč bez DPH

6 279,90 Kč s DPH

původně 9 182,69 Kč

Detail − 32 %

SET RP.FESL524CB - Sada pohonu pro posuvné brány do 500kg se záložním zdrojem

  • Nové
  • Akce
  • Tip

SET RP.FESL524CB - Sada pohonu pro posuvné brány do 500kg se záložním zdrojem

9 990,00 Kč bez DPH

12 087,90 Kč s DPH

původně 16 032,50 Kč

Detail − 25 %

M90/F2ESO - natáčecí bezpečnostní fotobuňky

  • Nové

M90/F2ESO - natáčecí bezpečnostní fotobuňky

Skladem

739,00 Kč bez DPH

894,19 Kč s DPH

původně 1 197,90 Kč

Detail

SET Kalos XL - sada pohonu pro posuvné brány do 1200kg

  • Nové
  • Akce

SET Kalos XL - sada pohonu pro posuvné brány do 1200kg

Skladem

6 890,00 Kč bez DPH

8 336,90 Kč s DPH

původně 11 551,87 Kč

Detail − 28 %

SET M20/342 - pohony pro křídlové brány do 3m křídla

  • Nové

SET M20/342 - pohony pro křídlové brány do 3m křídla

Skladem

12 845,00 Kč bez DPH

15 542,45 Kč s DPH

původně 18 694,50 Kč

Detail

EPMOR - fotobuňky s odrazkou NICE

  • Nové

EPMOR - fotobuňky s odrazkou NICE

Skladem

1 364,18 Kč bez DPH

1 650,66 Kč s DPH

původně 1 844,04 Kč

Detail

Pearl Twin - dálkový ovladač Sommer 868Mhz

  • Nové

Pearl Twin - dálkový ovladač Sommer 868Mhz

Skladem

450,00 Kč bez DPH

544,50 Kč s DPH

původně 822,80 Kč

Detail

Pearl - čtyřkanálový dálkový ovladač Sommer 868Mhz

  • Nové

Pearl - čtyřkanálový dálkový ovladač Sommer 868Mhz

Skladem

531,00 Kč bez DPH

642,51 Kč s DPH

původně 943,80 Kč

Detail

CS4-16 - Časový spínač na DIN lištu

  • Nové

CS4-16 - Časový spínač na DIN lištu

Skladem

294,00 Kč bez DPH

355,74 Kč s DPH

původně 439,23 Kč

Detail

T8EM - klávesnice a čtečka karet EM

  • Doprava zdarma
  • Nové
  • Akce

T8EM - klávesnice a čtečka karet EM

Skladem

1 740,00 Kč bez DPH

2 105,40 Kč s DPH

původně 2 541,00 Kč

Detail − 17 %

T7EM - klávesnice a čtečka karet EM

  • Doprava zdarma
  • Nové
  • Akce

T7EM - klávesnice a čtečka karet EM

Skladem

1 240,00 Kč bez DPH

1 500,40 Kč s DPH

původně 2 178,00 Kč

Detail − 31 %

Pitbull Alarm PRO - minialarm

  • Nové
  • Tip

Pitbull Alarm PRO - minialarm

Skladem

4 524,00 Kč bez DPH

5 474,04 Kč s DPH

původně 5 929,00 Kč

Detail

EWP3 - Bezdrátový pohybový detektor

  • Nové
  • Tip

EWP3 - Bezdrátový pohybový detektor

Skladem

1 459,00 Kč bez DPH

1 765,39 Kč s DPH

původně 2 153,80 Kč

Detail

ESIM384 - alarm ústředna

  • Nové
  • Tip

ESIM384 - alarm ústředna

Skladem

5 060,00 Kč bez DPH

6 122,60 Kč s DPH

původně 6 655,00 Kč

Detail

EKB2 - LCD klávesnice bílá

  • Nové
  • Tip

EKB2 - LCD klávesnice  bílá

Skladem

2 390,00 Kč bez DPH

2 891,90 Kč s DPH

původně 3 133,90 Kč

Detail

Aperto A550 L - pohon pro garážová vrata

  • Nové

Aperto A550 L - pohon pro garážová vrata

Skladem

3 884,30 Kč bez DPH

4 700,00 Kč s DPH

původně 5 674,90 Kč

Detail

Aperto A800 XL - pohon pro garážová vrata

  • Nové

Aperto A800 XL - pohon pro garážová vrata

Skladem

4 360,00 Kč bez DPH

5 275,60 Kč s DPH

původně 6 594,50 Kč

Detail
< >

H30/646 kit - pohon roger pro posuvnou bránu do 600kg

  • Doprava zdarma
  • Akce
  • Tip

H30/646 kit - pohon roger pro posuvnou bránu do 600kg

Skladem

5 590,08 Kč bez DPH

6 764,00 Kč s DPH

původně 16 010,72 Kč

Detail − 58 %

BE20/211 kit - Rychlý Roger Brushless pohony křídlových bran do 2,2m jednoho křídla

  • Doprava zdarma
  • Nové
  • Akce
  • Tip

BE20/211 kit - Rychlý Roger Brushless pohony křídlových bran do 2,2m jednoho křídla

Skladem

10 990,00 Kč bez DPH

13 297,90 Kč s DPH

původně 23 273,14 Kč

Detail − 43 %

SET R20/311D - pohony křídlových bran do 2,5m jednoho křídla

  • Doprava zdarma
  • Akce
  • Tip

SET R20/311D - pohony křídlových bran do 2,5m jednoho křídla

Skladem

8 210,00 Kč bez DPH

9 934,10 Kč s DPH

původně 16 359,20 Kč

Detail − 39 %

BH30/803 - ROGER Brushless pohony posuvných bran do 800-1000kg

  • Doprava zdarma

BH30/803 - ROGER Brushless pohony posuvných bran do 800-1000kg

Skladem

8 790,00 Kč bez DPH

10 635,90 Kč s DPH

původně 16 026,00 Kč

Detail

BH30/804 - ROGER Brushless pohony posuvných bran do 800-1000kg

  • Doprava zdarma

BH30/804 - ROGER Brushless pohony posuvných bran do 800-1000kg

Skladem

8 990,00 Kč bez DPH

10 877,90 Kč s DPH

původně 16 873,00 Kč

Detail

SET BH30/806 - ROGER Brushless pohony posuvných bran do 800 - 1000kg

  • Doprava zdarma

SET BH30/806 - ROGER Brushless pohony posuvných bran do 800 - 1000kg

Skladem

10 023,00 Kč bez DPH

12 127,83 Kč s DPH

původně 16 335,00 Kč

Detail

SET BH30/805 - ROGER Brushless pohony posuvných bran do 800 - 1000kg

  • Doprava zdarma

SET BH30/805 - ROGER Brushless pohony posuvných bran do 800 - 1000kg

Skladem

9 567,00 Kč bez DPH

11 576,07 Kč s DPH

původně 16 093,00 Kč

Detail

H30 kit - H30/645 pohony posuvných bran do 600kg

  • Doprava zdarma
  • Akce

H30 kit - H30/645 pohony posuvných bran do 600kg

Skladem

5 390,00 Kč bez DPH

6 521,90 Kč s DPH

původně 17 220,72 Kč

Detail − 62 %

EP Wing 2000 kit - pohony křídlových bran 3m

  • Doprava zdarma
  • Akce

EP Wing 2000 kit - pohony křídlových bran 3m

Skladem

6 826,00 Kč bez DPH

8 259,46 Kč s DPH

původně 17 532,90 Kč

Detail − 53 %

EP Wing 4000 kit - pohony křídlových bran do 4m křídlo

  • Doprava zdarma
  • Akce

EP Wing 4000 kit - pohony křídlových bran do 4m křídlo

Skladem

7 182,00 Kč bez DPH

8 690,22 Kč s DPH

původně 18 088,99 Kč

Detail − 52 %

BE20/210 kit - Roger Brushless pohony křídlových bran do 2,2m jednoho křídla

  • Doprava zdarma
  • Tip

BE20/210 kit - Roger Brushless pohony křídlových bran do 2,2m jednoho křídla

Skladem

9 990,00 Kč bez DPH

12 087,90 Kč s DPH

původně 22 064,00 Kč

Detail

SET BH23/284 - Roger Brushless pákové pohony křídlových bran do 2,8m jednoho křídla

  • Doprava zdarma
  • Akce
  • Tip

SET BH23/284 - Roger Brushless pákové pohony křídlových bran do 2,8m jednoho křídla

Skladem

15 440,00 Kč bez DPH

18 682,40 Kč s DPH

původně 24 072,95 Kč

Detail − 22 %

ESIM320 - GSM ovládání brány

  • Doprava zdarma
  • Akce
  • Tip

ESIM320 - GSM ovládání brány

Skladem

2 990,00 Kč bez DPH

3 617,90 Kč s DPH

původně 4 961,00 Kč

Detail − 27 %

T8EM - klávesnice a čtečka karet EM

  • Doprava zdarma
  • Nové
  • Akce

T8EM - klávesnice a čtečka karet EM

Skladem

1 740,00 Kč bez DPH

2 105,40 Kč s DPH

původně 2 541,00 Kč

Detail − 17 %

T7EM - klávesnice a čtečka karet EM

  • Doprava zdarma
  • Nové
  • Akce

T7EM - klávesnice a čtečka karet EM

Skladem

1 240,00 Kč bez DPH

1 500,40 Kč s DPH

původně 2 178,00 Kč

Detail − 31 %
< >


  • V případě zájmu zajistíme odbornou montáž
  • Možnost prodloužené záruky při odborné Montáži
  • Nevíte si rady? Využijte náš zákaznický servis

Naše videa

Youtube kanál
< >

Články a novinky

Všechny články

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.