ePohony
Pohony bran a vrat, závory
Přihlásit se 0 KčKošík

Zásady ochrany osobních údajů

1. Totožnost a kontaktní údaje správce

Epohony.cz
EPGATE s.r.o.
Holzova 2887/10b
62800  Brno
IČ: 06695540
DIČ: CZ06695540

Telefon: (+420) 511 440 278 (+420) 606 051 066
E-mail: obchod@epohony.cz

2. Rozsah zpracování osobních údajů

V rámci našich služeb budeme zpracovávat pouze osobní údaje v nezbytném rozsahu v souladu se stanovenými účely. Jedná se o tyto údaje:

  1. jméno a příjmení nebo obchodní firmu
  2. e-mailovou adresu
  3. telefonní číslo
  4. adresu (ulice, PSČ, město)
  5. číslo účtu, IČ a DIČ (jen v případě nákupu jako firma)
  6. heslo (v případě registrace zákazníka na našem webu)

3. Účely zpracování osobních údajů

Nakupujete-li v našem e-shopu prostřednictvím košíku v rámci jednorázové neregistrované objednávky, potřebujeme Vaše osobní údaje zejména k tomu, abychom mohli s Vámi uzavřít smlouvu o koupi našich produktů. Zpracování je nezbytné zejména pro řádné splnění smlouvy z naší strany. Jméno a příjmení z důvodu jednoznačné identifikace zákazníka, kontaktní údaje (e-mail, telefon) z důvodu potvrzení objednávky a komunikace se zákazníkem (během nákupu i po něm), adresu z důvodu jednoznačné identifikace zákazníka a také z důvodu doručení zakoupených produktů v případě doručení zboží na danou adresu.

V případě registrace na našem webu budeme osobní údaje zákazníků kromě účelů stanovených v předchozím odstavci zpracovávat také z důvodů zlepšení kvality našich služebanalýz zákazníkových preferencí a poskytování služeb co nejvhodnějších pro daného zákazníka a podle zákazníkových přání, zasílání novinek, akcí a slev. Při registraci zákazníka na našem webu budou jeho osobní údaje navíc zpracovány pouze s jeho souhlasem.

4. Případní další příjemci osobních údajů

Naší prioritou je osobní údaje zákazníků chránit. Osobní údaje zákazníků předáváme třetím osobám (příjemcům), pouze pokud je to nutné v rámci transakce (zprostředkovatelé platebních služeb), doručení zboží (poštovní a jiní doručovatelé), správy a zabezpečení našeho webu (administrátor našeho webu).

Osobní údaje zákazníků nemáme v úmyslu předávat do třetí země nebo mezinárodní organizaci.

5. Zabezpečení a ochrana osobních údajů

Vynakládáme maximálně úsilí k tomu, aby nedošlo k neoprávněnému zpracování osobních údajů zákazníků a aby tyto osobní údaje byly co nejvíce chráněny. Osobní údaje zákazníků jsou zpracovávány v elektronické podobě neautomatizovaným způsobem.

Osobní údaje zákazníků jsou zabezpečeny standardními postupy a technologiemi. Systém zabezpečení osobních údajů podléhá pravidelné kontrole ze strany správců našeho webu.

6. Doba zpracování osobních údajů

Nakupujete-li jednorázově prostřednictvím našeho e-shopu, zpracováváme Vaše osobní údaje od okamžiku odeslání Vaší objednávky. Osobní údaje uchováváme po dobu záruční doby vztahující se k danému produktu, a to z důvodu možnosti zákazníkům poskytnout záruční servis. Po této době budeme údaje v přiměřené době uchovávat také k ochraně našich ale i Vašich práv, z důvodu uplatnění práv z vadného plnění, případně odpovědnosti za způsobenou škodu.

Osobní údaje zákazníků registrovaných na našem webu uchováváme od okamžiku registrace a po dobu, kdy je zákazník na našem webu registrován. Po zrušení registrace jsou následně osobní údaje ukládány ještě po přiměřenou dobu v základním rozsahu umožňujícím identifikaci zákazníka.

7. Právní důvod zpracování osobních údajů

Poskytnutí Vašich osobních údajů je smluvním požadavkem, neposkytnete-li nám při jednorázové objednávce či registraci Vaše osobní údaje, nebudeme moci Vám naše služby vůbec poskytnout (nebudeme vědět, s kým jednáme, kam máme produkty zaslat, jak s Vámi komunikovat).

8. Práva zákazníků v souvislosti se zpracováním osobních údajů

Práva níže uvedená může zákazník uplatnit elektronicky zasláním zprávy na naši e-mailovou adresu. V případě podání stížnosti je nutné stížnost zaslat Úřadu pro ochranu osobních údajů.

 

Bližší informace k ochraně osobních údajů a také k případným dalším právům zákazníků v souvislosti s ochranou osobních údajů lze nalézt také na stránkách Úřadu pro ochranu osobních údajů:

https://www.uoou.cz/urad/ds-1059/p1=1059

Již 16 let prodeje kvalitních pohonů
Nevíte si rady? Využijte náš zákaznický servis
V případě zájmu zajistíme
odbornou montáž